hier komen promoties & acties

Annulering Premiere 212

GEANNULEERD: Première Grote Gendershow op donderdag 2 december

! BELANGRIJKE UPDATE 29/11/2021 ! 

Vanwege de stijgende besmettingsgraad hebben we beslist dit evenement uit voorzorg te annuleren. Helaas, maar jullie en onze veiligheid staat voorop. Wie op de hoogte gehouden wil worden van toekomstige vertoningen kan zich inschrijven op onze nieuwsbrief over nieuwe educatieve tools en events. In de tussentijd kunnen jullie de Grote Gendershow alvast thuis bekijken. Veel kijkplezier!

Kom naar de première van de Grote Gendershow

Op donderdag 2 december verwelkomen we jullie graag vanaf 19u30 in de RoSa-bib voor een eerste officiële vertoning van de Grote Gendershow. De filmvertoning zelf zal starten om 20u stipt. We voorzien popcorn, frisdrank en een kort nagesprek. Iedereen is welkom, maar registratie en een Covid Safe Ticket is een must.

Wat is de Grote Gendershow?

In juni 2021 lanceerden we met trots ons nieuwste project: een heuse Gendershow! Deze talkshow, gerealiseerd door productiehuis Poolhert, wil het thema gender op een laagdrempelige manier uitleggen aan een breed publiek. 

Host Jaouad Alloul neemt je mee doorheen een parcours van panelgesprekken, duiding door experten en enkele getuigenissen. Verschillende experts laten aan de hand van herkenbare voorbeelden zien wat gender, genderstereotypen en intersectionaliteit nu eigenlijk inhouden. Ook beantwoorden ze de meest voorkomende vragen rond die thema's. Daarnaast komt een leuke mix van jong en oud aan het woord om van gedachten te wisselen over de impact van gender op hun eigen leven en op onze samenleving. 

Kortom, deze educatieve video van ongeveer vijftig minuten is de perfecte instap voor al wie interesse heeft meer te leren over gender! Benieuwd? Je kan de Grote Gendershow op onze website bekijken of... Je kan naar de officiële première komen in de RoSa-bib!

Praktisch over de première

Wat: filmvertoning van de Grote Gendershow met kort nagesprek
Wanneer: donderdag 2 december, van 19:30 - 21:30
Waar: de RoSa-bib, in de Zennestraat 40, 1000 Brussel
Wie: iedereen is welkom! Je hebt enkel een Covid Safe Ticket nodig. Daarnaast blijven onze COVID19 maatregelen gelden.
Kostprijs: gratis, maar registratie is verplicht.

Link naar het Facebook event

#Première #GroteGendershow #RoSa #Cinema #RoSabeweegt