Catalogus

Al wie niet de gelegenheid had om tot bij RoSa in Brussel te geraken voor de zomerexpo "50 Jaar strijd om gelijkheid" stellen we een mooi alternatief voor.  Voor 10 € krijgt u de info gepresenteerd in een piekfijn verzorgde vierkleuren-catalogus op glanzend papier (115 pagina's). Met alle teksten in het Nederlands, Frans en Engels, met affiches en foto's van manifestaties en acties van de voorbije halve eeuw strijd om gelijkheid. Met adressen en leessuggesties.

Bestel nu door overschrijving van 10 € + 2 € verzendkosten op de rekening van RoSa vzw BE 32 7360 0403 8702 met vermelding "catalogus expo" en je postadres. Afhalen kan ook natuurlijk. En neem er gelijk een paar mee om cadeau te doen.

Leen een tentoonstelling

Organisaties kunnen het geëtaleerde materiaal van de zomerexpo "50 Jaar strijd om gelijkheid" ontlenen voor 200 € per week, inclusief 5 gratis catalogi. Extra catalogi : 10 € per stuk. Voor meer info contacteer Hildegard Van Hove, directeur, op 02/209 34 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

expo