vrij spel grootDoor met verschillende soorten speelgoed te spelen, ontwikkelen kinderen allerlei vaardigheden. Het is dan ook belangrijk dat elk kind toegang krijgt tot verschillende types speelgoed. Maar dan kom je in de speelgoedwinkel, en is het kiezen tussen roze en blauw.

Het speelgoedplatform 'Vrij Spel, Kinderen Kiezen Wel' - een gezamenlijke actie van het VOK, de Vrouwenraad, RoSa vzw, Ella vzw, çavaria, Femma en VIVA-SVV - onderneemt actie tegen die opdeling in meisjes- en jongensspeelgoed en wil dat kinderen vrij kunnen kiezen met welk speelgoed ze spelen. In het najaar wordt daarom een filmpje gelanceerd via sociale media. Wij zijn op zoek naar kinderen die hieraan willen meewerken.

Omschrijving

We zoeken jongens en meisjes tussen 5 en 8 jaar (3e kleuterklas t.e.m. 2e leerjaar). De kinderen worden gefilmd terwijl ze een Sinterklaasbrief of ander verlanglijstje in elkaar knutselen. Ondertussen krijgen ze vragen voorgeschoteld.

Praktisch

De opnames gaan door op zaterdag 1 oktober en nemen een halve dag (voor- of namiddag) in beslag. Er wordt professionele begeleiding voorzien. De exacte locatie volgt later.

Interesse?

Stuur een mailtje met je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens