hier komen promoties & acties

Vragen?

Zit je met een vraag over gender of feminisme? Ben je op zoek naar een bepaald boek of tijdschrift? Heb je interesse in ons aanbod en wil je meer informatie?

Mail ons op info@rosavzw.be en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Uitgelezen

Schrijf je in op RoSa's thematische nieuwsbrief Uitgelezen om op de hoogte te blijven van onze almaar groeiende collectie en ontvang driemaandelijks tal van boekbesprekingen, interviews, aanwinstenlijsten en nog veel meer rond één specifiek thema.

Lees meer

Affiches

Van de affiches van de eerste nationale vrouwendagen en de protesten voor het recht op abortus, tot affiches van internationale vrouwenrechtenbewegingen: dit en nog veel meer kan je vinden in onze bijzondere affichecollectie.

Zelfverdediging Tegen Haar Wil
Oi 42 Abortusvrij
Oi 0574
Oi 0548
Oi 0522
Oi 0480
Oi 0464
Oi 0449
Oi 0444
Oi 0357

Momenteel is RoSa vzw haar collectie, die meer dan 5000 affiches omvat, aan het digitaliseren. De komende jaren zet RoSa vzw dit proces verder. Wil je meer weten over deze affiches of onze collectie ter plaatse raadplegen? Mail dan naar info@rosavzw.be.

RoSa vzw bezit niet de rechten op deze affiches. Vragen over gebruik, reproductie en andere zaken die onder het auteursrecht vallen, kunnen wij niet beantwoorden.