hier komen promoties & acties

Ek Website

Toon jij straks de wedstrijden van het EK Vrouwenvoetbal?

"Gendergelijkheid in de sport is al jaren een belangrijk thema voor ons. Er worden grote stappen vooruit gezet, maar er blijft werk aan de winkel. Zichtbaarheid van vrouwensport is een belangrijk aspect van dat proces.” RoSa-directeur Bieke Purnelle

Op 6 juli start het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal, en onze Red Flames zijn ook van de partij! Ze spelen hun eerste match op zondag 10 juli en zijn daarna opnieuw aan de beurt op 14 en 18 juli.

Wij zijn trots op onze vrouwenploeg en willen hen met een grote en luide achterban aanmoedigen. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zoekt RoSa vzw 10 partners over heel Vlaanderen om de voetbalmatchen van onze Red Flames op groot scherm te streamen voor een breed en enthousiast publiek.

Heb je een zaal, zaak of andere ruimte waar je de matchen graag wil tonen, en krijg je daarvoor graag financiële steun van Gelijke Kansen Vlaanderen? Contacteer onze medewerker Jantien dan via jantien.debyser@rosavzw.com, dan maken we er samen een groot voetbalfeest van. Contact opnemen kan nog tot en met 8 juli.