hier komen promoties & acties

RoSa's Jaaroverzicht

Elk jaar start RoSa vzw haar nieuwe jaar met een overzicht van de meest opvallende en wederkerende thema's die het voorgaande jaar besproken werden in haar nieuwsbrieven.

Vanaf het begin van de online aanwezigheid van RoSa vzw op het www houden we de actualiteit met betrekking tot gender en feminisme nauwlettend in de gaten. Dat doen we via ons dagelijks persoverzicht en via onze tweewekelijkse nieuwsbrieven Pers:pectief, vroeger Gender in de Pers

Beginnende met het jaar 2019 breien we daar ook jaarlijks een jaaroverzicht aan. Wat is er het voorbije jaar gebeurd op vlak van gender? Welke thema's waren dat jaar brandend actueel? Op welke manier, zowel positief als negatief, kwam feminisme in the picture en werden genderkwesties in beeld gebracht? Welke wetswijzigingen kwamen er, ten goed of ten kwade? Welke rolmodellen traden naar voren? 

Ga voor de afgelopen vijf jaar na welke thema's volgens ons het meest centraal stonden en welke items, personen, organisaties het overzicht haalden. Benieuwd naar RoSa's oudere jaaroverzichten? Stuur ons een mail via info@rosavzw.be en we duiken voor jou in het archief.

Schrijf je nu in voor onze tweewekelijkse Pers:pectief nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de genderdimensie in de actualiteit of belangrijke maar onderbelichte thema's met betrekking tot gender en feminisme.